Етър си уреди контрола с Висла Краков


FUTBOL-TV

Етър си уреди контрола с Висла Краков

Полският Висла Краков ще бъде третият съперник на Етър по време на подготовката им в Турция вместо датския Олборг. Спарингът с датчаните пропадна и великотърновският клуб веднага намери подходящ противник за 26 януари.

В първия си мач в Анталия етърци снощи завършиха наравно 1:1 с лидера на първенството на Хърватия Динамо Загреб, като водеха до 76-ата минута с гол на Иван Стоянов. След мача главният мениджър Красимир Балъков сподели, че е доволен от показаното проверката.

В сряда Етър среща полския Лех Познан, с който игра и на миналогодишната подготовка в Турция. Съперникът в момента е на трето място в първенството на Полша. Двубоят ще бъде на "Миракъл център“ в Лара от 16:30 ч. българско време (17:30 ч. местно), съобщи административният директор Страцимир Тинчев.

Великотърновският тим ще срещне последователно два полски тима в проверките. На 26 януари (събота) той се изправя срещу Висла Краков, който пък е осми в своето първенство. Мачът ще бъде отново в Лара от 14:30 ч. българско време (15:30 ч. местно). Последната проверка е срещу немския Кемницер и е на 30 януари (сряда) със същия начален час, отново на "Миракъл център“.

  Сподели
425