Голяма битка очаква Ювентус и Реал (Мадрид)


.

Голяма битка очаква Ювентус и Реал (Мадрид)

Две години в Ювентус мечтаят за такъв мач. На “Олимпико” в Торино гостува испанският шампион Реал (Мадрид), който не веднъж си е тръгвал огорчен от Италия. Последната среща между двата колоса бе през 2005 година. В 1/8-финалите Юве спечели с 1:0 у дома и стигна до 1:1 в Испания. Още по-радостни са спомените, когато през 2003 в полуфиналите бе сломен “Лос Галактикос” с една камара звезди. След 2:1 за Реал на “Бернабеу” последва 3:1 на “Деле Алпи” и финал с Милан, загубен на дузпи.

Сега времената за други. След Калчополи Юве се съвзе и си извоюва участие в най-престижния турнир в Европа. Реал не е отсъствал от него, но показва резултати доста под претенциите и историята, която “белите” имат.

Клаудио Раниери е доста притеснен след серията слаби резултати на тима му. Юве няма победа вече в 5 мача. Последният шок бе от Наполи (1:2).  Засега наставникът е непокътнат. Загуба от Реал обаче ще го гилотинира. Освен това коварният Зенит ще получи шанс да атакува второто място в групата, тъй като има два наглед леки мача с БАТЕ.

В Мадрид нещата се развиват добре. Тимът е близо до върха в Примера и е с две победи в ШЛ. Особено ценна бе тази в Петербург с 2:1, въпреки че втората част испанците бяха надиграни. Голям стимул обаче ще даде победата над градския съперник Атлетико в събота с 2:1.

Юве има доста проблеми със състава. Поулсен, Буфон, Каморанези, Тияго и Дзанети, Зебина, Трезеге и Андраде отпадат. Все пак тимът започва да свиква с проблемите. Добрите новини са, че се връщат Легроталие, Мелберг и Якуинта.

Гути е най-сериозният липсващ за Реал. Ариен Робен обаче ще играе. На него му бе дадена почивка с Атлетико. Тимът пристигна в Италия без Диара, Салгадо и Савиола.

Трудно можем да си представим, че Ювентус ще запише трета поредна загуба. Една победа срещу испанският шампион ще изведе “бианконерите” от кризата. Реал винаги е имал проблеми в Италия. Равенство обаче ще е добре дошло за тях като ще ги утвърди на върха в групата. На “Бернабеу” те могат да приключат мисията по класирането в следващата фаза и да оставят Ювентус и Зенит да решат втория в групата.

Вероятни състави:

Ювентус: Манингер, Григера, Кнежевич, Киелини, Молинаро – Салихамиджич, Сисоко, Маркизио, Недвед – Амаури, Дел Пиеро

Реал: Касияс, Рамос, Канаваро, Пепе, Хайнце – Ван дер Ваарт, Гаго, Снайдер – Игуаин, Ван Нистелрой, Раул

Последни 5 мача:

Ювентус: ЗЗРРР
Реал (М): ПРППП

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
57