Италианският катинар ще заключи вратата на Фиорентина за Байерн


.

Италианският катинар ще заключи вратата на Фиорентина за Байерн

Байерн Мюнхен посреща Фиорентина в изключително завързаната Група F на Шампионската лига. Този мач може да реши много неща. Най-вероятно след реванша в Италия ще знаем кой отбор ще напусне турнира. Засега Байерн е едни гърди напред, защото е лидер в групата с 4 точки. Те обаче бяха спечелени с кански мъки.

Треньорът на баварците Юрген Клинсман е под голямо напрежение заради слабата игра на тима. В последния кръг в Германия шампионите постигнаха победа с 1:0 над Карлсруе с гол в края и малко понамалиха напрежението. Загуба от Фиорентина обаче ще е критична.

“Виолетовите” са 7-ми в Италия като показват колебливост. В Шампионската лига може да се приеме като успех това 2:2 в Лион, но равенството със Стяуа пообърка сметките на Чезаре Прандели. Иначе защитата на флорентинци е страхотна, допускайки само по 1,2 гола средно на мач. Малко повече се иска обаче от нападателите.
 
В Байерн пчоти нямат проблеми преди мача. Има малка неяснота дали Тони ще играе, но той настоя да бъде включен в групата за сблъсъка с бившия си клуб. С леки разтежения са Клозе и Рибери. Едва ли обаче те ще останат извън състава на Клинси.

При успеха с 3:0 над Реджина Чезаре Прандели даде почивка на основни фигури. Йоргенсен и Семиоли ще изпуснат мача. На линия обаче е Муту. Дали Йоветич и Джилардино ще могат да играят ще се разбере часове преди мача.

Байерн е изключително силен домакин в лигата. Ясно е, че изправени до стената немците са най-силни. Още едно предимство на тяхна страна дава неопитността на гостите им. Един стратегически хикс обаче може да свърши идеална работа на “ла Виола”. Затова и Прандели ще затвори вратата. Ако Байерн ен съумее да вкара бърз гол нещата стават непредвидими, особено като се има предвид как “Ла Виола” контраатакува. Италианската хитрост не веднъж и минавала срещу немци. Защо това да не се случи отново?

Вероятни състави:

Байерн: Рензинг, Одо, Лусио, Демикелис, Лам – Швайнщайгер, Ван Бомел, Зе Роберто, Рибери – Клозе, Тони

Фиорентина: Фрей, Даниели, Гамберини, Гоби, Комото – Мело, Донадел, Кузманович – Йоветич, Пацини, Муту

Последни 5 мача:

Байерн: ПРРЗП

Фиорентина: ППРПЗ

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
132