Лион е подготвен за успех в Букурещ


.

Лион е подготвен за успех в Букурещ

Подценяването на Стяуа в Група F може да донесе проблеми на всеки тим. Затова френският шампион Олимпик Лион трябва да вземе мача в Букурещ на сериозно и да измъкне три точки, които могат да се окажат решаващи в борбаат за едно от първите две места в групата.

Румънците имат само 1 точка от първите си два мача. Тя бе извоювана срещу Фиорентина. У дома Стяуа е силен и го доказа в третия предварителен кръг, когато отстрани Галатасарай.

Лион е лидер във Франция, въпреки че направи няколко грешни стъпки напоследък и преднината им понамаля. В шампионската лига французите имат 2 равни с Фиорентина у дома и с Байерн като гост и 6 точки срещу Стяуа ще доближат много тима на Пюел до 1/8-финалите.

Трима от футболистите на Стяуа играха в Констанца срещу Франция преди седмица. За тях мачът ще е по-специален. Иначе Мариуш Лакатуш ще заложи на познатата си схема 4-2-3-1 с Антонио Семедо на върха на атаката.

За Лион ще отсъстват Бодмер, Менса, Клерк и Гову. Завръщат се обаче Кейта, Делгадо и Гросо.


Стяуа няма победа в шампионската лига вече 13 мача. Трудно можем да очакваме, че точно Лион ще удари джакпота да падне от румънците. По-скоро може да очакваме доста двуостър мач, в който обаче французите имат повече шанс да блеснат и да вземат важните за тях три точки.

Вероятни състави:

Стяуа: Сапата, Огарару, Гинея, Гоян, Петре, Ловин, надио, Никулица, Станчу, Морено, Семедо

Лион: Лори, Ревелие, Гросо, Крис, Бумсон, Макун, Тулалан, Жуниньо, Едерсон, Кейта, Бензема

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
93