Фенове на Левски организират благотворителен търг за лечение на деца


А. Франгов

Фенове на Левски организират благотворителен търг за лечение на деца

Феновете на Левски от "Синя Зона Б -18" организират ежегодишния си търг за благородна кауза. Постъпленията от разпродажбата на различни артикули ще отидат за лечението на Божи и Марти - две дечица, страдащи от Детска церебрална парализа (ДЦП). Сумата, която трябва да се събере за лечението им в САЩ е около 130 хил. долара.

За да подпомогнат каузата, футболисти и други спортисти, колекционери, фенове, публични личности и хора на изкуството дариха множество артикули, сред които оригинални футболни фланелки с подпис, топки, шалове, книги, програми и екипировка. Може да се включите в каузата като посетите фейсбук страницата на Б-18 тук.

Наддаването се осъщестява чрез коментари под снимката на всеки артикул. Търгът ще продължи до 19:14 ч. на 27 декември. Сред най-любопитните артикули са подписана фланелка на Алесандро Дел Пиеро, националния екип на Георги Петков от мача на България с Норвегия в Осло, фланелки на Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед и Монако, фланелка на Левски от 80-те, автентични тениски и екипи на различни отбори от България и света, знамена от хореографии на агитката на Левски, както и футболни програми.

В инициативата се включиха и фенове на Локомотив (Пловдив), Славия, както и други отбори в страната. 

  Сподели
707