Гостуването на Сити на Нюкасъл е идеален случай и те да запишат хикс


.

Гостуването на Сити на Нюкасъл е идеален случай и те да запишат хикс

Затъналия Нюкасъл посреща проспериращия Манчестър Сити в изключително важен двубой с оглед излизането си от зоната, в кояо нито един тим не би желал да бъде. 

След 7 мача този сезон “свраките” имат 5 точки. В последният си мач те псотигнаха равенство на “Гудисън парк”, което ако бъде последвано от една победа днес ще означава, че тимът постепенно излиза от кризата. На “Сейнт Джемсис парк” Нюкасъл има 1 победа и две загуби с голова разлика 3:4. И днес тимът няма да разчита на нападателя Майкъл Оуен, който може би ще е готов за дербито със Съндърланд в събота. След контузия обаче се завръща другото острие Обафеми Мартинс.

Манчестър Сити е доста непостоянен този сезон. Интересното е, че тимът няма равенство. Показателите на “гражданите” са 3 победи и 4 загуби с голова разлика 18:12. Тимът е 11-ти само с две точки пред Стоук, който е 18-ти. Като гости хората на Марк Хюз имат победа и 2 загуби. Проблемите със състава са свързани най-вече с Мартин Петров, чиято контузия се усложни и ще трябва да почива още време. Робиньо пък ще е под въпрос заради лека травма в мача на своята Бразилия през изминалата седмица.

В последните си 5 мача Нюкасъл не успява да победи Ман Сити. В 4 от случаите “свраките” загубиха. Последните 2 гостувания на “Сейнт Джемсис” бяха добри за Сити, тъй като отборът ги спечели и то без да допусне гол.

Нюкасъл ще се опита да покаже, че се движи в правилната посока. Едва ли проблемите, които има тима извън терена скоро ще се разрешат. Сити е по-силният тим в момента, но ще трябва да се пребори с ужаса, който им докара Ливърпул в миналия кръг, обръщайки ги от 0:2. Може би най-логично изглежда “гражданите” най-накрая да запишат равенство.

Последни 6 мача на Нюкасъл у дома: ЗЗПЗПП

Последни 6 мача на Ман Сити като гост: ЗПЗЗЗП

Последни 6 мача между двата тима на “Сейнт Джемсис Парк”: 0:2, 0:1, 1:0, 4:3, 3:0, 2:0

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 2:2 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135