Хубчев: Тежка група! Гледам с насмешка на думите за нов Бербатов


FUTBOL-TV

Хубчев: Тежка група! Гледам с насмешка на думите за нов Бербатов

Старши треньорът на националния отбор по футбол Петър Хубчев определи пред БНТ като тежък жребия за квалификациите за европейското първенство по футбол през 2020 година. 

България попадна в група с "А" с тимовете на Англия, Чехия, Черна гора и Косово, като първите два тима в крайното класиране ще намерят място на шампионата на Стария континент.

"Тежка група. Ние не сме в позиция, в която да си избираме противниците. Мен ме вълнува играчите да бъдат здрави през март месец. Има три балкански отбора, така че зарядът в тези мачове ще бъде по-голям. Излишно е да говоря за мачовете с Англия и Чехия, това са достатъчно класни отбори. Но най-важно е играчите да са здрави и да бъдат в добра форма за квалификациите. Черна гора и Косово са от по-ниски урни, но в никакъв случай не са слаби отбори. Ще подходим с уважение към тях. Националният отбор играе в съвсем друг календар от клубните отбори и не мога да гарантирам, че ако сега сме играли добре, и след три месеца ще бъдем толкова добри. На изявлението на Ивелин Попов, че ни трябва нов Бербатов гледам с насмешка", коментира Хубчев.

  Сподели
548