Септември с обрат срещу Черно море (видео)


FUTBOL-TV

Септември с обрат срещу Черно море (видео)

 Черно море загуби като гост на Септември 1:2 в мач от 16-ия кръг на Първа професионална лига, игран на стадион “Васил Левски".  Първото полувреме бе доста скучно, а след почивката вече започнаха да валят положенията. 

55-ата минута след грешка в защитата на Септември, Георги Илиев отне топката в наказателното поле и я подаде пред празната врата на Жоржиньо, който откри резултата. Две минути по-късно Чандъров стреля от движение, но Макенджиев изби в корнер. В 65-ата минута Борис Галчев от фаул и изравни резултата. Опитният футболист на Септември изпрати топката по земя във вратарския ъгъл.

В 75-ата минута Васил Панайотов пропусна отбележи от чиста позиция. Халфът на варненци получи пас от Георги Илиев в наказателното поле, но стреля покрай гредата. В 82-вата минута Тилев засече с глава центриране, и след рикошет в тялото на Бейду кълбо се озова в мрежата на Черно море за 2:1. Попадението бе доста куриозно, като самият автор на попадението не успя да се ориентира в ситуацията. Така трите точки отидоха на сметката на столичани.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
422