Слави Костов: Целият отбор застава зад Нашименто - на всеки се случва да изпусне дузпа


FUTBOL-TV

Слави Костов: Целият отбор застава зад Нашименто - на всеки се случва да изпусне дузпа

"Тежко е след такова отпадане. Продължаваме напред. Първенството вече е единствената ни цел вече. Не мога да коментирам дали това беше нашият мач. Най-добре може да каже старши треньорът какво сме играли", заяви Станислав Костов след отпадането на Левски от турнира за Купата на страната. Таранът на "сините" разкри на какво се дължи загубата с дузпи от Черно море

"Това беше един мач, който беше повече битка, повече борба. Черно море е един по-здрав физически отбор и мисля, че отговорихме на тази борба, но просто допуснахме нелеп гол в 93-та минута. После вече при дузпите там е само късмет", сподели нападателят и обяви, че целият отбор застава зад Филипе Нашименто, който направи фатален пропуск при дузпите в края. 

"Такава е била смяната да влезе Нашименто. Така се случи, че той пропусна, но ние заставаме зад него целият отбор, той е един от нас. На всеки се случва да изпусне, но ние сме твърдо зад него", добави Костов и коментира мача с Ботев, който предстои в неделя.

"Още в неделя имаме много важен мач с Ботев, който е сериозен отбор. Трябва да се възстановим добре и да спечелим. Надявам се публиката да е с нас и да ни помогне заедно да спечелим мача", завърши нападателят на Левски. 

  Сподели
428