Ел Маестро готви куп промени за следващия мач на ЦСКА


FUTBOL-TV

Ел Маестро готви куп промени за следващия мач на ЦСКА

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще направи няколко промени в състава на тима за предстоящия мач с Верея. Със сигурност като титуляр ще се появи Божидар Чорбаджийски. Бившият капитан на "армейците" пропусна гостуването на Лудогорец, като причината за това не стана напълно ясна. Възможно е Чорбаджийски да е имал лека травма, но така или иначе той ще стартира от първата минута срещу Верея за сметка на Перейра. Последният се представя добре и се очаква да бъде достойна алтернатива, в случай, че някой измежду Бодуров и Чорбаджийски е контузен или наказан.

На пейката почти сигурно ще седне Кирил Десподов. Един от най-добрите играчи на ЦСКА в последно време вероятно е преуморен, тъй като не показа най-доброто от себе си в реванша срещу Копенхаген и за първенство срещу Лудогорец. Мястото на Десподов ще бъде заето от Станислав Манолев. Националът лекува дълго време травма, но вече е на разположение и дори се включи като резерва в последните два мача. С Манолев обаче няма да се избързва и той ще бъде първият сменен през второто полувреме, като очакванията са да играе около един час.

Почивка може да получи и друг играч, понатрупал умора. Става дума за Рубен Пинто. Португалецът бе видимо изморен в края срещу Лудогорец и сега ще седне на пейката, а мястото му ще заеме Валентин Антов. Мястото на Витаутас Черняускас също вече не изглежда сигурно. Вратарят на моменти е доста колеблив, като от една страна е с основна заслуга за гола на разградчани, но в същото време спаси няколко добри положения пред своята врата. Основен конкурент за поста му е Данте Стипица, като няма да е учудващо ако хърватинът дебютира за ЦСКА след броени дни.

Другата промяна, която готви Ел Маестро е свързана с размяна на ролите. Джеси и Тиаго ще си разменят местата, като последният ще си върне позицията зад нападателя. Националът на Гана пък ще стартира по крилото, където определено е по-полезен. Не е изключено и Тиаго да не стартира като титуляр, в случай че Ел Маестро реши да заложи на Евандро, който да се подвизава зад гърба на Мауридес.

ЦСКА приема Верея Стара Загора на стадион "Българска армия" в неделя (26 август) от 21:00 часа.

  Сподели
425