Балъков: Всичко е възможно при нас, защо да нямаме шанс да победим Левски?


FUTBOL-TV

Балъков: Всичко е възможно при нас, защо да нямаме шанс да победим Левски?

"Много трудно мога да си обясня начина, по който моят отбор изигра този мач. Подготвихме се по най-добрия начин, но мисля, че футболистите се пренавиха. Не играха спокойно, не се получи това, което искахме. На базата на много индивидуални грешки, които направиха, получихме два гола, а можеше да получим и повече. Искам да поздравя Ботев Враца, който игра много агресивно и си свърши работата. Ние трябва да коригираме доста неща и да си поговорим като мъже, за да можем да оправим нещата възможно най-бързо", заяви мениджърът на Етър Красимир Балъков, цитиран от официалния сайт на клуба.

'Мисля, че това беше най-слабият ни мач. Отдавам го на голямото желание да вземем три точки, може и аз да съм направил някаква грешка при мотивацията на отбора. В следващите дни ще анализираме нещата. Искахме да използваме бързината на Крум Стоянов от лявата страна. Донякъде се получи, но в защита играхме лошо. Не искам да коментирам съдийството. Дали то е причина днес се съмнявам, защото ние играхме много слабо, особено първото полувреме. Търсим причините в нас, а не в това положение, дори и да е имало дузпа", каза още героят от САЩ 94.

"Казах на играчите, че това е най-слабият ни мач и трябва да бъдем самокритични. Да се опитат да забравят мача, въпреки че трудно се забравя и да се настроят на сто процента за мача с Левски. Ще се опитаме да се вдигнем психически и да покажем, че можем да играем и по-добър футбол. Всичко е възможно при нас – можем и да спечелим, можем и да загубим. Ако имаме ден и ако футболистите изпълняват своите тактически задачи, защо да нямаме шанс да победим и Левски", завърши Балъков.

  Сподели
420