Септември с малко очаквана победа над Черно море във Варна


FUTBOL-TV

Септември с малко очаквана победа над Черно море във Варна

Черно море записа домакинско поражение с 1:5 в среща от 3-ия кръг на Първа професионална лига, играна на стадион “Тича" във Варна. Срещата започна лошо за “моряците" на Илиан Илиев, които допуснаха гол още в 5-ата минута на мача. Александър Георгиев от гостите центрира отляво, където Крис Гади реализира за 0:1.

Аристот Н`Донгала пробва да порази целта в 10-ата минута със силен удар от дистанция, но топката премина над гредата. Жоржиньо пропусна да изравни резултата в 20-ата минута, след като получи топката от Георги Божилов, но от точката на дузпата не успя да намери целта.

В 37-ата минута Благой Макенджиев спаси удар на Крис Гади, който се озова очи в очи със стража на варненци. Малко след това Септември стигна до втори гол. В 41-вата минута Здравко Димитров се възползва от неразбирателство в защитата на Черно море и вкара за 0:2.

10 минути след подновяването на играта Георги Божилов се озова на стрелкова позиция и опита техничен удар, но отново встрани от вратата. Три минути по-късно Борис Галчев изведе Крис Гади, който отбеляза за 0:3. В 69-ата минута Георги Илиев центрира в наказателното поле от фаул, където Пламен Димов с глава намали резултата. 82-рата минута отново Гади отбеляза за 1:4, а в последните секунди на мача Асен Чандъров оформи крайното 1:5 от дузпа за нарушение на Пламен Димов.

  Сподели
467