Стоичков: Гриша Ганчев да каже дали съм взимал пари от ЦСКА!


FUTBOL-TV

Стоичков: Гриша Ганчев да каже дали съм взимал пари от ЦСКА!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира трансфера на Антон Недялков от ФК Далас в Лудогорец. Името на Камата бе замесено в сделката, а това го накара да коментира случая по БНТ.

"Добър вечер от Москва. Включвам се малко извънредно от Москва, не за да говорим за световното първенство, защото днес има хубави мачове, но по един друг повод. Днес се появиха някакви писания на някакви хора, които явно искат да бъдат известни“, сподели Стоичков.

Бившият български национал призова собственика на ЦСКА Гриша Ганчев също да коментира случая.

"Ще кажа един път завинаги. От 6 месеца не съм разговарял с Антон Недялков, нито съм го чувал. Дори му нямам телефона и не съм длъжен да му го имам. Не знам какви са и намеренията на Кирил Домусчиев. Призовавам Гриша Ганчев да излезе и да каже дали Христо Стоичков е получавал пари от ЦСКА. Дали той е плащал от името на клуба или свои лични пари на Христо Стоичков. "Чакам по най-бързия начин да стане, защото ако не стане, значи работата е гнила или на някой се плаща да говори тези неща“, завърши Камата.

Днес по-рано един от тарторите на агитката на ЦСКА Росен Петров-Животното написа в своя профил в социалната мрежа Фейсбук, че Стоичков е взел комисионна от трансфера на Недялков в САЩ, като по думите - Ицо е настоявал Антон да бъде продаден във ФК Далас.

Снимка: БНТ

  Сподели
416