Новият вратар на Левски: Чувал съм страхотни неща за клуба


FUTBOL-TV

Новият вратар на Левски: Чувал съм страхотни неща за клуба

Вратарят Мартин Полачек подписа договор с Левски за период от три години. Контрактът стана факт днес, след като словакът премина медицински прегледи и договори личните си условия.

Кариерата на Полачек стартира в Бърно, а след това прави име в Дунайска Стреда и Слован Братислава. Следващата му стъпка е Полша, където играе три сезона за състава на Заглебие Любин. Тази зима преминава в редиците на Млада Болеслав, а от днес е играч на Левски. С екипа на Слован Братислава Полачек е ставал шампион на Словакия, а също така е печелил Суперкупата. Мартин Полачек е на 28 години и направи своя дебют за мъжкия тим на Словакия в контрола срещу Украйна.

"Чувствам се страхотно. Чувал съм страхотни неща за Левски. Радвам се, че съм тук. Имам информация за българското първенство от мачовете, които съм играл. Със Слован Братислава играх срещу Лудогорец. Със Заглебие Любин съм участвал срещу Славия. Имам няколко познати, които играят в България. Имам информация за футбола тук. Знам, че Левски е голям клуб и играе всяка година за титла. Надявам се този път да успее", заяви той.

"Един вратар трябва да е психически стабилен. Когато е така, той може да пази страхотно и да компенсира. Харесвам Мануел Нойер. Да, познавам Роман Прохазка. Говорихме по телефона. Той ми каза страхотни неща за Левски", добави още Полачек.

  Сподели
458