Каранга: Не мисля за трансфер, мечтата ми е да играя в евротурнирите


FUTBOL-TV

Каранга: Не мисля за трансфер, мечтата ми е да играя в евротурнирите

Голмайсторът Фернандо Каранга сподели пред клубната телевизия, че е напълно възстановен от контузията си и е въпрос на време да започне да тренира заедно със съотборниците си. "Моята работа не е да говоря за трансфери, а да тренирам", заяви нападателят. Той разкри още, че винаги е мечтаел да играе в евротурнирите и сега, когато ще има тази възможност с ЦСКА, ще даде максимума от себе си, за да помогне на тима ни.

"След контузията, която получих, се прибрах в Бразилия, където се възстановявах. В момента съм добре. Не чувствам болки в коляното. Готвя се индивидуално, но до две седмици се надявам, че ще бъда готов. Най-важното за мен е да започна да тренирам с останалите си съотборници. Моите мениджъри са хората, които се занимават с възможността за трансфер. От мен се иска да тренирам и работя здраво. Мечтата ми винаги е била да играя в евротурнирите и за щастие, сега се открива такъв шанс пред мен с ЦСКА. Ще дам всичко от себе си, за да помогна на тима да се представи възможно най-добре", заяви Каранга.

"Борихме се много миналия сезон, не успяхме да спечелим трофей, но до последно не преклонихме глава. Сега идват мачове в Лига Европа, ще подновим и борбата за титлата. Благодаря на клуба и феновете за подкрепата, която ми оказаха след контузията. Ще се боря и раздавам максимално за ЦСКА", завърши голмайсторът на “червените".

  Сподели
382