Берое с две нови попълнения, единият преминал през Челси и Спортинг


FUTBOL-TV

Берое с две нови попълнения, единият преминал през Челси и Спортинг

Берое подписа договор с Бумеска Дуе На Бангна – Меска, който се превръща в четвъртото ново попълнение на тима преди новия сезон. Той е привлечен като свободен агент, а за последно е играл в кипърския АЕЛ Лимасол. Той ще започне своята подготовка с новите си съотборници днес в 19 ч., когато е първото занимание за сезона.

Меска е на 25 години, роден в Бисау (Гвинея Бисау), но има португалско гражданство. Играе като нападател и дясно крило. Той е юноша на Спортинг Лисабон и Челси, а през 2013 г. играе в младежкия отбор на Фулъм, където записва и един мач в Премиър лийг. През пролетта на 2013/14 година е отдаден под наем в Крю Алекзандра и играе в Лига 1. През сезон 2015/16 Меска става играч на АЕЛ Лимасол, където играе и последно. За кипърския тим той участва в 84 мача и бележи 8 попадения. Меска е преминал през всички младежки формации на португалския национален отбор.

Малко по-рано от Берое се похвалиха, че са подписали и с бразилския централен нападател Алфредо Франциско Мартинс. Играчът идва като свободен агент и за последно е играл в бразилския Лувердензе. Той ще направи своята първа тренировка с "Берое“ в 19 ч., когато е първото занимание за сезона. Алфредо е на 25 години, роден в Американа, Бразилия. Играе като централен нападател. Бразилецът е юноша на Сао Пауло. Играл е в бразилските Паулища, Америка де Натал, Пайсанду и Лувердензе.

  Сподели
401