ЦСКА представи новите си попълнения


FUTBOL-TV

ЦСКА представи новите си попълнения

Защитникът Стивън Перейра и вратарят Данте Стипица подписаха договори с ЦСКА.

Стивън Перейра е роден на 13 април 1994 година в Ротердам, Холандия. През сезон 2014/2015 година той защитава екипа на местния Цволе, след което преминава в МВВ Маастрихт и изиграва 101 мача, в които отбелязва 3 гола. От година защитникът е национал на Кабо Верде.

Данте Стипица е роден на 30 май 1991 година в Сплит, Хърватия. 28-годишният вратар идва от местния гранд Хайдук Сплит, където през изминалия сезон е записал общо 25 мача във всички турнири. Стипица е бил твърд титуляр за тима си в евротурнирите миналото лято, когато Хайдук отстрани Левски след две победи. Хърватинът е продукт на школата на клуба от Сплит, висок е 189 см и има записани мачове за всички юношески и младежки гарнитури на страната си.

Перейра и Стипица ще се присъединят към отбора на първата тренировка днес. Освен тях, към клуба ще се присъединят и петимата футболисти на ЦСКА, които бяха преотстъпени през изминалия сезон.

Игралите под наем в Литекс Иван Турицов (десен защитник), Тонислав Йорданов (нападател) и Ангел Лясков (ляв защитник), както и защитавалите цветовете на Етър Пламен Гълъбов (защитник) и Никола Колев (полузащитник), се присъединиха към отбора. В следващите дни старши треньорът Нестор Ел Маестро ще реши кои от тях ще останат в ЦСКА и ще продължат подготовката за новия сезон в Първа лига и европейските клубни турнири.

Бразилецът Енрике Рафаел пък вече е собственост на ЦСКА. През изминалия сезон той игра на "Българска армия" под наем от Атлетико Минейро, а след добрите си изяви с червения екип си заслужи постоянен договор. Енрике записа 26 мача и отбеляза 4 гола през изминалата кампания.

  Сподели
374