Ел Маестро: Да, има риск и за мен, и за ЦСКА


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Да, има риск и за мен, и за ЦСКА

"Много съм щастлив да бъдат треньор на ЦСКА София. Това е един гигантски клуб в целия свят. Отбор, от който са излезли страхотни легенди. Виждам, че г-н Пенев е при нас, благодаря за уважението. Тук има невероятни фенове. Вълнувам се като всички вас от това, което ни очаква през новия сезон. Нещата се развиха много бързо, но ще се постараем да направим един боеспособен отбор. Стилът ми на игра е печелившият. Опитвам се да печеля колкото се може повече мачове. Трябва да имам повече победи от конкурентите. За мен футболът е за съревнованието и резултатът. Ще изисквам това от моя отбор", заяви новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

"Знаете, че аз съм млад, бил съм старши треньор само една година, но доста успешна. Този фантастичен голям отбор е едно голямо предизвикателство за мен. Да, има риск и за мен, и за клуба. Ще видим как ще се развият нещата. Роден съм в Сърбия, разбирам малко български. Обещавам да направя всичко възможно да говоря добре вашия език", каза още той, като освен това коментира и скандалната информация за уговорени мачове на неговия бивш тим:

"Мисля, че интернетът убива много неща в целия свят. Някой някъде е написал нещо и после всички го копирали и разпространяват. Вие всички сте ходили в университет, учили сте журналистика, моля ви не правете директно copy-paste. Направете малко проучване преди това. Мислете за себе си. В първенството на Словакия не е имало интрига. Отборът ни беше на първо място през цялото време. Медиите в Братислава служат на собственика на Слован Братислава. Той е най-големият медиен магнат в Словакия. Мачът, който визират беше едно нулево равенство, имахме много точки аванс пред втория. Спокойно мога да стана шампион, без мръсни номера".

  Сподели
385