Лудогорец представи новите попълнения


Л. Михайлов

Лудогорец представи новите попълнения

Лудогорец представи трите си нови попълнения. Става дума за кондиционния специалист Иван Диас, който идва от Атлетико Мадрид, както и футболистите Драгош Григоре и Димо Бакалов. Защитникът, който е един от капитаните на националния тим на Румъния, пристига от катарския Ал Сайлия, докато Бакалов се завръща у дома, а за последно бе част от Локо Пловдив. Той е авторът на първия гол за Лудогорец в "А“ група. Тримата позираха с изпълнителния директор на шампионите Ангел Петричев.

"Приех офертата на Лудогорец, защото имам огромен шанс да играя футбол на много високо ниво“, коментира пък Григоре. "Приоритетът на Лудогорец е да играе в Шампионска лига. Аз съм тук, за да помогна на отбора. Моци е повече от приятел за мен. Той ще ми помогне много за моята по-бърза адаптация. Клаудиу Кешерю е добър играч. Той е голмайстор в българския шампионат през последния сезон. Аз съм щастлив, че ще играя с него“, каза още румънският бранител.

"Завръщам се у дома. "Бях млад като дойдох в Лудогорец, сега съм вече по-зрял и мисля, че мога да помогна на отбора. Лудогорец отначало и след това вървят нагоре. Добри играчи във всяка линия. Просто превъзходен отбор“, бе коментарът на Димо Бакалов.

  Сподели
555