ЦСКА подписа с още двама, преотстъпва някои от ненужните


Л. Михайлов

ЦСКА подписа с още двама, преотстъпва някои от ненужните

От ЦСКА са подписали договор с още двама чужденци. От клуба обаче ревностно пазят имената им в тайна, но по всяка вероятност става дума за централен нападател и вратар. Очаква се те да бъде обявени пред медиите, едва след като бъде представен и новият треньор на "червените“.

Подписът на Стивън Перейра, който беше уреден още след мача с Левски, също се пазеше в тайна, но от агенцията му сами се похвалиха със сделката. По този начин информацията достигна предварително до медиите. Все пак 31-кратните шампиони на страната все още не са се похвалили с него на своя официален сайт.

В същото време от клуба са готови да се разделят с няколко играчи. За голяма тяхна жалост звездата на тима Фернандо Каранга почти сигурно ще бъде продаден, тъй като такава е волята на самия футболист.

Стойчо Атанасов вероятно ще бъде преотстъпен на Етър през новия сезон. 21-годишният бранител има минимални шансове да остане на "Армията“, но ако това се случи, то той ще бъде резерва през повечето време. През пролетта Атанасов получи немалко игрови минути заради многото кадрови проблеми в отбора, но не се отличи със солидни изяви. В Етър почти сигурно ще останат Пламен Гълъбов и Никола Колев. Договорите им за преотстъпване изтекоха, но не е изключено и двамата да продължат да носят екипа на "виолетовите" и през следващия сезон.

Друг играч, който ще напусне "Българска армия" е Роланд Алберг. От понеделник той ще стане част от отбора на Паниониос.

  Сподели
581