Феновете на Левски организират прощално изпращане на Прохазка


Л. Михайлов

Феновете на Левски организират прощално изпращане на Прохазка

Феновете на Левски обявиха, че ще организират среща със словака Роман Прохазка, който напусна "сините“ и от следващия сезон ще играе за чешкия шампион Виктория Пилзен. 29-годишният словак играе при "сините“ от 2012 година и успя да се превърне в любимец на привържениците на тима със сърцатата си игра. Ето какво пишат ултрасите по темата:

Скъпи левскари,

В понеделник, 4 юни, от 16:00 часа в магазина на НКП на бул. "Тодор Александров“ 23 ще изпратим подобаващо Роман Прохазка към неговото ново предизвикателство – Чехия и тимът на Виктория (Пилзен). Ще си поговорим за ЛЕВСКИ, за всички емоции, които изживяхме заедно през годините и за пореден път ще му покажем това, което той най-много заслужава – безрезервната ни любов.

Сърцатият словак ще отдели специално внимание на привържениците на ЛЕВСКИ, въпреки ограниченото си време и краткия престой на българска земя в рамките на деня, защото просто не може да си тръгне без да се види още веднъж с хората, за които се раздаваше на терена.

"Знам, че повечето от вас ще са на работа по това време и часът не е удобен, но просто няма да имам друга възможност. Надявам се да успея да се видя с възможно най-много от вас, приятели“, сподели Прохазка.

През всички тези години той бе по всички точки на терена. Играеше в защита, играеше и в нападение. Бележеше и бранеше вратата на любимия син тим. Бе навсякъде, но най-вече в нашите сърца.

Роман е един от нас и винаги ще бъде, а когато наш брат тръгне по нов път, ние сме длъжни да застанем рамо до рамо и да го изпратим заедно с пожелание за много успехи!

И да му кажем не сбогом, а до скоро, синьо сърце!

Очакваме ВИ,
Понеделник, 4 юни, 16 часа, в НКП!

  Сподели
538