Пирин пълни отбора с юноши и само шестима от стария отбор


Л. Михайлов

Пирин пълни отбора с юноши и само шестима от стария отбор

Само шестима играчи ще останат със сигурност в Пирин и през следващия сезон. Тимът по всяка вероятност ще стартира в българската Втора лига, въпреки желанието на феновете от преди няколко дни - Пирин да заиграе в първенството на Македония.


Пирин ще стартира подготовката си за новия сезон във Втора лига на 21.06. Предварително изготвената програма включва лагери в Благоевград и Банско, като за втория са фиксирани дати от 08.07 до 20.07. Първенството на Втора лига ще започне в уикенда на 28-29.07.

Договорите на болшинството състезатели изтичат, като със сигурност до 2019 контракти имат шестима играчи. Това са Костов, Башлиев, Благов, Чапов, Сандев и идващият от наем в Созопол Грозданов. По-рано през седмицата се стигна до разтрогването на договора с Анти Рения, който е принуден заради двойното си гражданство да влезе в гръцката казарма за девет месеца.

Все още няма ясното по селекцията и кои от състезателите с изтичащи договори ще останат, като повече информация ще има в началото на юни месец.

  Сподели
477