Феновете на Левски сравниха Иван Горанов с Марсело


Л. Михайлов

Феновете на Левски сравниха Иван Горанов с Марсело

Феновете на Левски излязоха с изявление за трима играчи на тима. Привържениците на "сините" сториха това след края на този сезон. Ето какво пишат левскарите във фейсбук страницата си "Сектор Б", без редакторска намеса:

Искаме да кажем и по няколко думи за трима играчи:

Роман Прохазка - благодарим ти за всичко! Най-сърцатият и постоянен играч последните години, който само вратар не игра! Не е приятно, че си тръгва без трофей и определено е огромен пропуск, че си тръгва като свободен агент, но може би му е време за ново предизвикателство, успех!

Иван Горанов - след определено слабата есен е направо друг играч през пролетта! Вдигна много нивото си, същински Марсело! :) Истински юноша на Левски (не като ствън путков или пък еничара бандаловски), който всеки мач дава сърце и душа за клуба! Продължавай в същия дух, Иване!

Васил Панайотов - истинско синьо сърце! Всеки мач дава по 120% от себе си за Левски! За съжаление разбрахме, че клубът засега не му предлага нов договор, което изглежда доста странно и от клуба друго казват. Много сме доволни, че Роси най-вероятно ще остане и ще получи шанс да доразвие идеите си и естествено той си решава за играчите, но толкова ли няма място за още един играч, който дава сърцето и душата си за клуба? Едва ли иска по-голяма заплата от пълни дупки като Кабрал и Белмонт, а се видя, че има достатъчно мачове, в които да играе!

След като изпуснахме Прохазка да си тръгне, призоваваме клуба да направи всичко възможно да задържи поне другите двама, на които отделяме специално внимание в този пост и дават всеки мач по 120% от себе си!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

  Сподели
510