Шеф на Левски: Чисто финансово - участието в Лига Европа не е важно за тима


Л. Михайлов

Шеф на Левски: Чисто финансово - участието в Лига Европа не е важно за тима

"Състоянието на клуба е добро. Днес има и друг празник, освен този на отбора. Днес е празник на българската писменост и култура. Това създава още по-приповдигнато настроение в днешния ден. Много е приятно, че тези два празника съвпадат. 104-ата годишнина отбелязва още една година от календара на клуба. С годините, нарастват и очакванията. Очаквам, че ще продължим пътя към възходящо развитие на клуба", заяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов.

"Резултатът от Купата на страната охлади малко нашето настроение. Аз мисля, че клубът се развиват в правилна посока. Аз искрено се надявам играчите да са спокойни, но не и отпуснати. Мачът довечера за нас е много важен. Те до момента са положили достатъчно усилия и се надявам да имат самочувствието да победят. Г-н Роси има още една година с нас. Мачът довечера е важен, няколко пъти сме казали, че чисто финансово участието в Лига Европа не е важно за тима, а само от гледна точка на имидж. За нас е задължително и има тръпка за днешната среща. Какво е желанието на Роси? Трябва него да питате. Ние искаме да си вземем поуки и да не допускаме грешките отново. Водят се разговори с повечето играчи и скоро трябва да имаме развитие по този въпрос", заяви още клубният бос.

"Баскетболната среща от снощи не съм я гледал. Прочетох, че е имало прекратяване на срещата. Ние трябва по-активно да работим с нашите привърженици. Искаме стадионът да е място, където хората да гледат футбол", добави Иванов.

  Сподели
502