Фен клуб Сектор Г отново организират футболен турнир


Л. Михайлов

Фен клуб Сектор Г отново организират футболен турнир

Фен клуб "Сектор Г" за поредна година ще организира футболен турнир за привържениците на тима. Ето какво обявиха "червените":

Сезонът вече завърши и предстои не малка пауза без мачове, но ние ще се погрижим да не скучаете и през лятото! След близо месец предстои едно от любимите на всички армейци събития - ежегодният фен турнир в памет на нашия приятел Младен Алексиев - Дени! Тази година той ще се проведе на 15, 16 и 17 Юни.

От днес можете да запишете отбора си за участие. Начините са два:
- на лично съобщение тук в страницата;
- на телефон 0878741203.

Нужните данни за записване са:
- Име на отбора:
- Име на капитана:
- Телефон за връзка:
- От кой град е отборът:

Срок за записване: 10.06 / 20:00 ч.

Ако искате да запишете отбор, то той трябва да се състои от поне 6 човека, тъй като срещите ще се играят във формат 5 + 1.

Таксата за участие на отбор и тази година е 100 лв., а за отбори, съставени изцяло от непълнолетни състезатели - 50 лв., като ще се заплаща при пристигане на всеки от отборите или преди началото на първия им мач. Сумата, която остане след покриване на разходите, ще отиде в сметката на "Сектор Г" и ще бъде използвана за нуждите на трибуната.

За участие ще бъдат допускани само хора, които не се занимават професионално с футбол, за да се запази любителския характер на турнира.

Както всяка друга година, очакваме отбори от цялата страна да се включат, а наши приятели от чужбина вече организират пътуванията си за турнира!

Само след по-малко от месец "Армията" отново ще бъде залята от червено море, а тренировъчните игрища ще се превърнат в арена на епични битки! Не можеш да го пропуснеш!

  Сподели
501