Прохазка и Панайотов преподписват с Левски до седмица


Л. Михайлов

Прохазка и Панайотов преподписват с Левски до седмица

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че се надява тази седмица да бъдат финализирани преговорите с двама от футболистите на тима - Роман Прохазка и Васил Панайотов.

"С Прохазка и с неговия агент сме в разговор в продължение на вече три седмици. Още след зимния лагер в Малта, ние му бяхме отправили предложение за удължаване на договора. В рамките на тази седмица този разговор трябва да бъде завършен. Особено с оглед на намаляващото напрежение. С Панайотов седят нещата по същия начин. Ние имаме разговор с него и с неговия агент и се надявам, че този разговор също ще приключи", заяви шефът на "сините".

"Запазването на гръбнака на отбора не зависи от участието ни в европейските турнири. Там ние по скоро се надяваме да покажем лицето на Левски и до къде сме стигнали като развитие на отбора. Европейската сцена е важна за самия отбор, да покажем докъде може да стигнем. Очевидно една от причините големи футболисти да идват в нашия отбор е възможността да се покажат пред една по-голяма сцена и да бъдат видени. Участието в евротурнирите е важно за клуба като организация", добави още той.

  Сподели
517