Иван Горанов: Аз съм в Левски, давам всичко от себе си и ще продължа да го правя!


Л. Михайлов

Иван Горанов: Аз съм в Левски, давам всичко от себе си и ще продължа да го правя!

"Заслужена победа. Показахме добра игра и желание за победа, което е най-важно. Събраха се доста мачове на гъст цикъл - труден период за нас. Важното е, че победихме. Има още един мач, в който пак трябва да покажем това желание и да излезем като победители от него. Изпуснатите положения не ги отдавам на нищо. Това е футболът! Топката понякога влиза във вратата, а понякога - не. Не мога да определя някого, че няма гол. Когато трябваше - отбелязахме", заяви играчът на Левски Иван Горанов след успеха над Верея.

"Срещу Черно море трябва да играем по същия начин и да се поздравим с победата. Черно море са доста добър отбор, имат добри футболисти, но тепърва ще се подготвяме за тях. Имаме 4 дни да се възстановим от тежкия период и да се възстановим от умората. Трябва да покажем желание да победим", каза още той.

"Чужденците вдигат нивото. Да, някои успяват, а други не. Не всеки успява да заиграе така, както иска в един отбор. Хубаво е да има конкуренция. Тя повишава нивото на футбола. Така се стараеш повече по време на тренировка. Винаги трябва да се раздаваш и да вярваш на себе си - на собствените си сили и умения. Само така можеш да успееш. Аз съм в Левски, давам всичко за Левски и ще продължавам да го правя. Имам някои виждания за себе си и ще се опитам да ги променя. За отбора си мисля, че трябваше да спечелим Купата. Няма какво друго да се каже по този въпрос. Хубавото на футбола е, че винаги има утре. Трябва да победим, за да радваме хората. Трудно е след мача за Купата. Това си го говорихме с момчетата, че сами влязохме в тази ситуация и трябва да се справим. Друг няма кой да ни помогне. До голяма степен успяхме да превъзмогнем тази болка", добави още той.

  Сподели
719