ЦСКА завърши сезона с победа


Л. Михайлов

ЦСКА завърши сезона с победа

ЦСКА се наложи над гостуващия Берое с минималното 1:0 в среща от последния кръг за сезона на Първа лига. Гостите имаха теоретични шансове да стигнат до трето място в класирането, което дава право на мач-бараж за участие в Лига Европа. Тимът от Стара Загора обаче загуби днес, но дори и да беше победил, в другата среща Левски успя да запише успех и да вземе бронза.

Иначе днес единственото попадение реализира Кирил Десподов от дузпа, отсъдена за нарушение на Мартин Райнов. Последният пък официално предупреден от съдията, а в края на мача получи още един жълт и съответно - червен картон. Иначе Берое изигра едно добро първо полувреме и имаше шансове да стигне до гол, но Камбуров и компания нямаха късмет при завършващия удар.

Трябва да се отбележи, че треньорът на ЦСКА Христо Янев даде шанс за изява трима дебютанти, които се появиха като резерви. Първи минути за "армейците" днес записаха Даниел Йорданов, Иван Митрев и Николай Янков. След края на мача "червените" получиха сребърни медали за второто си място в класирането.

  Сподели
462