Два варианта за треньор на ЦСКА


Л. Михайлов

Два варианта за треньор на ЦСКА

ЦСКА по всяка вероятност ще има нов треньор след края на сезона. Стамен Белчев бе заменен от Христо Янев малко преди юбилея на "червените". Любимецът на Сектор "Г" обаче бе обявен като временен вариант и уговорката му с клуба е да довърши сезона. Младият наставник спечели два от три мача, след като под негово ръководство "армейците" взеха Вечното дерби с Левски, както и мачът с Верея. Тимът единствено не успя да победи Лудогорец, като причината за това обаче може да се търси и в лошия късмет, който обърна гръб в този ден на нападателите в червени екипи.

Така или иначе Янев вероятно няма да остане, тъй като ръководството на ЦСКА вече води преговори с треньори. Първият вариант е Чедомир Яневски. Македонският треньор вече е в София и по информация от различни медии - вече е имал среща със собственика на ЦСКА Гриша Гавчев. Двамата са говорили малко над 120 минути, като македонецът е поставил личните си условия и е обявил, че ще работи с голямо удоволствие и пълна отдаденост. Той е настоял да доведе свой екип, а сега се очаква отговорът на клуба.

Вариант номер 2 е Любослав Пенев. По информация на БТА Любо също е провел разговори с Ганчев, но този вариант изглежда по-малко вероятен, но не е и невъзможен.

Очаква се името на новия треньор да бъде обявено малко след изиграването на последния двубой за сезона срещу отбора на Берое.

  Сподели
690