Делио Роси: С президента на клуба ще обсъдим моето оставане в Левски


Л. Михайлов

Делио Роси: С президента на клуба ще обсъдим моето оставане в Левски

"Ние играхме. Имаше голям ентусиазъм. Имаше доста контузени и играха младите. С много голямо желание го направиха, но нямат опит. Не може да получиш гол от контраатака три минути преди края на мача. Момчетата играха с ентусиазъм, но все още не са готови за това ниво. Не може да се разсъждава в дълъг период. Трябва да се разсъждава в кратки периоди - мач за мач. Сами виждате, че ни се случва неприятности в последно време. Имаме много наказани, контузени", заяви Делио Роси след загубата от ЦСКА с 2:3.

"Сега трябва да играем с Верея, за да се класираме за баража, след това ще мислим друго. Ние трябваше вече да се сме се класирали. По начина, по който играе Левски - заслужава да участва в Лига Европа. Ако бяхме завършили наравно срещу ЦСКА - това щеше да е достатъчно. Ще се отнася до моето оставане в клуба - ние с президента ще седнем на една маса и ще го обсъдим. Ще говоря с клуба", добави треньорът на "сините".

"Аз не съм желал да се играе в защита. Да се хвърлят и много хора в нападение - за мен не е футбол. Аз харесвам балансираната работа. Играчите да помагат и в защита, и в нападение. Това е моето разбиране за футбол. Срещу ЦСКА - Вутов трябваше да е титуляр, но не можех да го използвам, защото получи контузия", завърши Делио Роси.

  Сподели
525