Шеф в Левски: Феновете на Левски могат да останат само позитивно настроени


Л. Михайлов

Шеф в Левски: Феновете на Левски могат да останат само позитивно настроени

"Аз смятам, че хората, които дойдоха на стадиона могат да останат само позитивно настроени. За съжаление изгубихме в последната минута. Така се обърна монетата срещу нас, защото ние имахме възможност да спечелим много убедително. Новините са три: Станислав Ангелов, Илия Юруков и Ивайло Папазов. Аз съм силно впечатлен от начина им на включване в този мач. Гордеем се и искам да ги похваля. Много съм впечатлен. На Ивайло това му е втори мач с екипа на Левски тази година. Първият му беше срещу Верея. Надявам се все повече да ги виждаме тях. Те с играта си доказаха, че с нищо не отстъпват на другите и си заслужават мястото в Левски", заяви финансовият директор на Левски Красимир Иванов.

"Очевидно в крайна сметка всичко щеше да се сведе до последните мачове в първенството. Ще има напрежение, очевидно. В две срещи - късметът ни изневерява. Ние сме по-добрият отбор, но не успяваме да материализираме това преимущество, което имаме. Няма как последният мач да не е съпътстван с напрежение", каза още той.

"Аз лично останах разочарован, че не спечелихме. Поради контузии и картони липсваха голяма част от играчите на тима. Но видяхте, че и юношите играха добре. Смятам, че надиграхме ЦСКА София. Аз лично не си тръгвам засрамен от стадиона. Имаме нужда да си направим изводите през лятото и да не повтаряме грешките през следващия сезон. С приключването на шампионата ще има повече новини. На този етап не мога да говоря", добави Иванов.

"Третото място е резултат на играта, която показахме. В няколко срещи изгубихме точки от срещи, които не спечелихме. Доверието към треньора продължава да съществува. Ние искаме да приключим сезона сега и после да надграждаме. С този треньор и с няколко нови футболисти. Има няколко въпроси, които да решим вътре в клуба. Делио Роси си има договор с Левски и остава. Договорите на никого не мога да коментирам", завърши финансовият директор на Левски.

  Сподели
513