Венци Стефанов: Левски да се прекръстят на Филип Кутев


Л. Михайлов

Венци Стефанов: Левски да се прекръстят на Филип Кутев

"Аз не съм съгласен, че това е човешко отношение. Изобщо не говоря за европейски т.н. Джендърска или каква беше там политика е на мода. Видяхме и на Евровизия какво ни правят. Би трябвало да уважаваш всеки един противник. Още повече - този, който те е създал. Този, който те е бил, където завари в турнирите. Добре ще е колегите, които се занимават с футбол да се стараят да възпитават феновете. Обяснението им е "Ние не можем да ги контролираме". Вие не може да ги контролирате, а им давате пари за хореография. Прекръстете ги - да не е Левски, а да бъде Филип Кутев, защото имаха много хубава хореография. Беше много хубава", заяви босът на Славия Венци Стефанов в Пресклуб "България".

"Моят колега и приятел Младен винаги е стоял твърдо зад нас и е помагал, с каквото може. Ние ще вървим по този път, по който вървим до момента. Много хора се обадиха след мача и казаха, че това е пътят - с български футболисти. 4 години давам гласност и търся подкрепа да се залага на българчета, които утре да бъдат основа на младежки и национален отбор. Видяхте, че тези скъпоплатени звезди, с изключение на Обертан - другите бяха под средно ниво. Това е мое мнение. Не искам никого да ангажирам. Бъдещето е като се дава шанс на български футболисти", добави още шефът на "белите".

"Играчите си имат треньори, които добре се справят. Футболистите и публиката на Славия винаги са били най-интелигентните. Знам, че сега ще скочат много хора, но в Славия няма нужда от мотивация. Те си знаят какво да правят. Имат лидер - Жоро Петков. Галин Иванов също. Те дадоха урок на всичките псевдоспециалисти. И най-грозната победа е по-красива от красива загуба", заяви Стефанов.

  Сподели
470