Берое пуска евтини билети и за мача с Лудогорец


Л. Михайлов

Берое пуска евтини билети и за мача с Лудогорец

Берое излиза срещу Лудогорец в мач от ХXXV кръг на Първа професионална лига. Двубоят е насрочен за 15 май (утре) от 18:30 ч. на стадион "Берое“.

Цената на билетите за всички привърженици ще бъде 5 лв., както предварително, така и в деня на срещата. Ценните хартийки ще се продават от днес в предварителна продажба, както и в деня на срещата на касите на стадион "Берое“. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца.

Местата, посочени на билета няма да се спазват. Входът за деца до 12 години е свободен.

Всички привърженици на Берое ще могат да влизат единствено от южните входове на стадиона. Северозападния вход ще бъде отворен единствено за представителите на медиите със съответната акредитация, както и за хора с ВИП карти или ВИП билети. Преди края на срещата вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж.

Билетите за мача са в предварителна продажба на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home.

Билети за срещата се продават и в Официалния фен магазин на "Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото. Магазинът работи всеки ден (без неделя и сряда) от 14:30 ч. до 19 ч. Билети се продават на и на седемте каси на Eventim в Стара Загора:
1. ТЕХНОПОЛИС – бул. "Никола Петков“ (до Парк Мол)
2. OMV Дезинтегратор – бул. "Руски“
3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. "Три чучура“
4. Български пощи – ул. "Св. Княз Борис I“ 81
5. бул. "Цар Симеон Велики“ 105
6. бул. "Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2
7. бул. "Цар Симеон Велики“ 119

– Можете да се сдобиете с ценните хартийки и във всички билетни каси в страната, работещи в системата на Eventim.

– Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион "Берое“ в деня на срещата (15 май).

  Сподели
480