Домусчиев: Спас Русев е истински джентълмен!


Л. Михайлов

Домусчиев: Спас Русев е истински джентълмен!

"Искаме 8-ма титла! Сега трябва да мислим за квалификациите за Шампионска лига. Титлата ценна или неценна, вече е в историята. Най-трудното предстои. Ние или играем в Европа или не играем. Няма етапи. Трябва да играем в Европа. Имаме нужда от селекция. Виждате, че отборът на моменти не се представя убедително. Надявам се да намерим добри нови попълнения, за да се засили конкуренцията", заяви босът на Лудогорец Кирил Домусчиев след спечелването на 7-та титла.

"Трудно се прави селекция. Грешки винаги има, но те са си вътре в кухнята на отбора. Димитър Димитров си има договор. Той потвърди, че остава. На този етап няма да се разделим с играчи. Освен ако няма някоя бомбастична оферта. Трудно ще е пробиването в Шампионска лига. Дори невъзможно. Трябва да сме реалисти. Ако човек не вярва, няма да го постигнем. Вярваме във възможностите на играчите и до сега се получава", добави още шефът на разградчани, който коментира и фактът, че изгледа мача срещу Левски в компанията на Спас Русев.

"Спас Русев е истински джентълмен. Поведението му... да седне до нас, да ни уважи. Левски направи шпалир на Лудогорец, което е едно нормално европейско поведение. С такива президенти е удоволствие да стоиш на трибуните и да си говориш за футбол. Да се надяваме, че ще бъдат повече тези президенти, защото селският манталитет не подхожда на българския футбол вече", добави Домусчиев.

  Сподели
599