Прохазка: Дори не мога да преценя дали играхме добре или лошо


Л. Михайлов

Прохазка: Дори не мога да преценя дали играхме добре или лошо

"Как видях мача? Видяхте, че имахме доста ситуации. Дори не мога да преценя дали играхме добре или лошо. Радваме се все пак, че стигнахме до Х. Накрая имахме още няколко ситуации, но в крайна сметка равният е реален резултат. През първото полувреме имахме контри - 4 срещу 2, но не можем да завършим атаката и това е голям проблем. Това са ситуации - чисти и трябва да ги вкараме", заяви Роман Прохазка за равенството - 2:2 с Лудогорец.

"Мачът със Славия? Много тежко! Много тежко и аз все още не мога да го преживея. Все пак си казахме, че трябва да играем, въпреки че ние е тежко. Трябва да побеждаваме и да си гарантираме участие в Лига Европа. Знаем, че точката беше важна за нас. Можем да броим. Пак казвам - това ни е целта - да запазим 3-то място и да играем в Лига Европа. Срещу Славия играхме добре и това си го говорихме с Делио Роси. Но накрая се помни само победителите. Тежко ние, трябва да го преживеем", каза още играчът на "сините".

"Виждате, че имаме доста проблеми в състава. Който излезе срещу ЦСКА, ще трябва да се справи. Трябва да дадем всичко от себе си в този мач. Заради феновете, заради Купата и заради нас. Моят договор? Имахме преговори с ръководството за нов договор. Говорихме преди мача за Купата, а след това не сме го обсъждали. Ще го мислим. Ще имаме още разговори и ще видим какво ще стане", добави Прохазка.

  Сподели
491