Странно: Официалният сайт на Левски отказва да отрази поражението за Купата


Л. Михайлов

Странно: Официалният сайт на Левски отказва да отрази поражението за Купата

Официалният сайт на Левски не отрази финала за Купата на страната. Както вече стана ясно "сините" бяха победени от Славия, след изпълнение на дузпи и така трофеят отиде на сметката най-стария столичен тим. Поражението бе много болезнено за "сините", като от официалния сайт на тима отказаха да отразят този двубой.

Това обаче определено не е професионално поведение, тъй като повечето европейски клубове пускат новини, дори при неприятни поражения. Като за сравнение - по-рано тази година Порто бе разгромен от Ливърпул, при това на собствения си терен. Мърсисайдци вкараха пет гола на португалците в 1/8-финалите за Шампионска лига, но това не попречи на пресслужбата на Порто да си свърши работата.

Все пак от Левски са качили снимки от двубоя със Славия в рубриката "Галерия". Иначе прави впечатление, че от сайта на "сините" не подхождат професионално, особено когато стане дума за съперника ЦСКА. "Армейците" са изписвани под името "цска-софия“, като дори името на столицата е с малка буква. В доста от случаите пък от Левски отказват да сложат нова емблема на "червените", която от тази година е в чест на 70-годишния юбилей.

  Сподели
471