Делио Роси за своето бъдеще в Левски: Клубът ще вземе решение


Л. Михайлов

Делио Роси за своето бъдеще в Левски: Клубът ще вземе решение

"Загубихме, защото не можахме да вкараме гол. Имахме много положения, но не успяхме да отбележим попадение. Вие всички видяхте мача. Видяхте какво се случи. Една загуба, от която много боли. Винаги, когато не се побеждава има виновен. В този случай това съм аз. Съжалявам, не са виновни момчетата. Съжалявам заради клуба и заради футболистите", заяви треньорът на Левски Делио Роси след загубата с дузпи на финала в турнира за Купата.

"Това е една много тежка загуба. Трябва да намерим начин да надигнем отново глави и да мотивираме отбора. Това е част от футбола. В него има хубави и лоши моменти. Този път беше лош и болезнен момент. Аз имам договор с клуба, но трябва да говорим. Клубът ще вземе решение", каза още Роси.

"Дузпа може да изпусне всеки. Ние тренирахме дузпи и всичките ги вкарахме. Това не е въпрос на техника, а въпрос на персоналност и способности. Който не бие дузпа, той не изпуска. Славия и да бяха загубили, едва ли щеше да има драма при тях. Аз трябва да поискам извинение от феновете. Те заслужаваха да спечелим Купата. За това аз искам извинение от тях", добави треньорът на "сините".

  Сподели
466