Шеф на Левски: Материализира се най-лошият ни кошмар!


Л. Михайлов

Шеф на Левски: Материализира се най-лошият ни кошмар!

"Настроението очевидно беше по-различно. Материализира се най-лошият ни кошмар. Аз какво и да кажа... думите са излишни. Аз съм изпълнителен директор, няма да се края - отговорността остава при мен. Въпреки че сезонът за нас беше добър, но на финалната права не успяхме да доставим на нашите привърженици това, което те очакваха", заяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов след мача със Славия.

"Тепърва предстои със собственика да говорим за резултата и за това, което следва оттук нататък. Но няма да крия, че този мач за нас е едно голямо разочарование и ние трябва много добре да премислим какво правим. Делио Роси? Още не мога да кажа дали ще остане. След емоции се взима грешно решение. Нека да изчакаме. Успяваме да стигнем до финала, но не успяваме да вземем Купата, макар да сме по-класният отбор, очевидно има нещо, което трябва да променим", каза още той.

"Не мисля, че Левски е загубил манталитет на победител. 9 години без трофей, а и днешния мач. Пак казвам, очаквахме друг развой на този мач. Всички работиха много усърдно, но явно прокобата над Левски още тегне. Не мога да кажа какво ще се случи нататък. Трябва ни време да премислим. Имаме друг мач срещу Лудогорец за първенство. Сега имаме друга цел - да задържим 3-то място. За нас периодът ще бъде много труден", добави клубният шеф.

"Аз избягвам да коментирам чисто футболни неща, но през второто полувреме бяхме много нервни, в продълженията също. Този сезон, пропускаме дузпи, пропускаме много точки за клуба. Искам да благодаря на феновете за това, че дойдоха да подкрепят Левски. Направиха го и след края на мача. Аз искрено съжалявам. Надявах се да говоря други думи след този мач. Нямам думи за феновете. Аз каквото и да кажа, след като не сме постигнали резултата... Не сме се справили с нашата работа", завърши Иванов.

  Сподели
519