Томаш: Не искам с Берое да се случи същото, като с Наполи, Дортмунд и Леверкузен


Л. Михайлов

Томаш: Не искам с Берое да се случи същото, като с Наполи, Дортмунд и Леверкузен

Старши треньорът на Берое Александър Томаш говори пред медиите след победата над Верея с 1:0. Томаш сподели, че е доволен от победата и през първото полувреме отборът не е успял да поведе в резултата, въпреки добрите ситуации. Това е повлияло на крайния резултат. "През второто полувреме бяхме тотален хегемон, но не успяхме да реализираме повече ситуации. Трябва да работим повече върху това. Победата обаче е заслужена“, сподели още той.

"В този клуб ще продължаваме да се развивам, защото виждам страстта в очите на феновете, страстта на ръководството. Трябва да поработим върху страстта в очите на футболистите, но и това ще се случи. Трябва да бъдем по-настойчиви в някои ситуации. Имаше и напрежение у футболистите. Когато нещата са на всяка цена се получава точно това. Имаше отношения между футболистите, които не ми харесаха. Но като цяло бяхме по-добрият отбор. Берое играе мач за мач. Берое гледа следващият мач. Това е процесът. Знам, че феновете, треньорите, футболистите и ръководителите искат нещата да се случат. Но те ще се случат, когато всички сме готови. А не само, когато публиката или само ръководителите. Това, което съм видял в такива отбори като Наполи, Борусия Дортмунд, Байер Леверкузен - отбори, които изпреварваха резултатите и развитието си. След това се случи нещо, което не е приятно и се получи един огромен срив. За това трябва да работим и да не се случи", каза Томаш.

"Ние работим от зимата по селекцията. Наблюдаваме доста българи и чужденци, с някои сме влезли в контакти, но когато има нещо официално ще бъде оповестено в сайта ни", добави още наставникът на Берое.

  Сподели
502