Христо Янев: Отдавна не е имало толкова добри футболисти в съблекалнята на ЦСКА


Л. Михайлов

Христо Янев: Отдавна не е имало толкова добри футболисти в съблекалнята на ЦСКА

"Честит празник на всички армейци! Попречи ни това, че изтървахме положенията си. Спечелихме ги с много труд и ги изтървахме с лека ръка. Не искам да коментирам работата на когото и да било. За малкото време, което имахме искахме да заложим на неща, които смятахме, че ще се окажат полезни и те се оказаха такива. Водихме мача по начина, по който си го представяхме с момчетата и съжалявам, че не вкарахме, защото щяхме да зарадваме много хора", заяви треньорът на ЦСКА Христо Янев пред Диема след равенството - 0:0 с Лудогорец.

"Разполагаме с добри футболисти. Разполагаме с футболисти, които осъзнават къде се попаднали и знаят какво значи да носят червената фланелка. Бяхме на косъм да постигнем успеха. Футболистите са страхотни. Аз ги видях как се стараеха през седмицата. Днес също се постараха. Бяха перфектни, мога да кажа. От години не е имало толкова добри футболисти в тази съблекалня. Оттук до края на сезона трябва да се постараем да зарадваме феновете с победи. Предстоят мачове, в които всеки един, който обича клуба ще заложи честа", каза още Ицо Янев, който коментира и своето бъдеще на "Армията":

"Няма значение каква е моята амбиция. Аз имам договорка с клубното ръководство и трябва да си свърша работата през следващите три седмици. Ръководството на клуба ще продължи как трябва да продължим напред".

  Сподели
580