Локо Пловдив посети ученици от ОУ Виктория и Крикор Тютюнджян (видео)


Л. Михайлов

Локо Пловдив посети ученици от ОУ Виктория и Крикор Тютюнджян (видео)

Представителният отбор на Локомотив Пловдив посети ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджян“ в Стария град. Срещата се организира под патронажа на фенклуба на "черно-белите". Заобиколени от развълнувани деца и вдъхновени от техните възгласи, играчите се върнаха в детството си, когато чакаха с нетърпение всяка възможност да се докоснат до своите любимци. Те се отблагодариха на повече от 300 ученици и ги зарадваха с безброй артикули в черно и бяло, докато по уредбата звучаха добре познатите сред подрастващите песни на пловдивския любимец, информират от сайта на "смърфовете".

Сърцето на Пловдив беше огласено от възгласите на децата, които си припомниха най-знаковите победи през последните няколко сезона в компанията на главните действащи лица в тях. Недалеч от мястото, където се е родил нашият спортен клуб, семената на черно-бялата идея намериха плодотворна почва, която обещава да даде добри попълнения в редиците на Пловдивския любимец!

Черно-белият купон продължи с импровизиран мач на малки вратички между учениците и техните черно-бели любимци. Футболистите на Локомотив не успяха да покажат най-доброто от себе си и логично допуснаха поражение от децата.

Празникът завърши с обща групова снимка на треньорите, футболистите, учителите и техните ученици.

  Сподели
269