ЦСКА с любопитни покани за своя юбилей


Л. Михайлов

ЦСКА с любопитни покани за своя юбилей

От ЦСКА са изпратили доста покани за своя 70-годишен юбилей. Няколко имена обаче правят впечатление и това са работещите за Лудогорец Радослав Здравков, Методи Томанов, Спас Джевизов, както и треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев.

Ето какво написаха от официалната страница на тима за 70-годишния юбилей:

"ЦСКА отново показа, че модата е временна, но класата като неговата - вечна!
"Армейците" изпращат тази седмица покани за юбилея до над 80 от най-заслужилите футболисти в историята на клуба или до техни наследници. ЦСКА се дистанцира от това, че някои от легендите му днес работят за клубове, които са в ариергарда на подмолната война срещу спортната институция на България. И тъй като не е важно къде си вадиш хляба днес, а какво си дал за ЦСКА, за да го има, за да е велик, покани получиха и легенди като Радослав Здравков, Методи Томанов, Спас Джевизов и Валентин Илиев. Очакваме да ги видим на 5-и май на "Васил Левски"!".

Почти сигурно Илиев няма да приеме поканата, макар синът му да тренира в школата на "Българска армия". За работещите в Лудогорец има по-голяма вероятност да се появят, тъй като така или иначе разградчани ще бъдат на националния стадион за мача за първенство срещу "армейците" на 5 май.

  Сподели
230