Играчите на ЦСКА отказаха интервюта, заради фенове на Левски


Л. Михайлов

Играчите на ЦСКА отказаха интервюта, заради фенове на Левски

Играчите на ЦСКА не успяха да дадат интервюта след мача срещу Левски. Причината за това бяха "сини" привърженици, които нахлуха в зоната за журналисти и започнаха да ги засипват с обиди. Феновете на отбора не спестиха обидите и псувните към "вечните си врагове".

Обект на вербалната агресия бяха първо журналистите. След като от съблекалнята започнаха да излизат футболисти на ЦСКА, привържениците, които по принцип нямат право да бъдат в тази зона, се насочиха към тях. Заради виковете и скандиранията футболистите отказаха да дават интервюта. Един от малкото, които успя да говори пред камерите бе Николай Бодуров.

Пресаташето на "червените" Атанас Атанасов заяви, че от охраната отказват да поемат отговорност за допуснатите фенове. Това е и причината "армейците" да откажат да говорят пред медиите. "Аз не мога да поема отговорност някой от нашите футболисти да говори пред вас, сред феновете. Охраната обяснява, че не може да поеме отговорност да опази играчите от феновете", заяви пресаташето на ЦСКА.

  Сподели
113