Бодуров: Отмениха ни чист гол, нещата щяха да са различни


Л. Михайлов

Бодуров: Отмениха ни чист гол, нещата щяха да са различни

"Разочарован съм! Мисля, че имахме сили да ги отстраним. С всяка минути силите свършваха. Мисля, че втория им гол ни прекърши. Те бяха освободени от двата гола в първия мач. Трябваше само да бранят резултат. Имаха пространства и създадоха положения. Не знам защо започнахме така. Трябваше да ги натиснем още в началото. Има треньори, да правят анализ. Не е моя работа, но наистина не започнахме мача така, както трябва. Явно не ни беше по силите. Щом са продължили Левски, значи са заслужили", заяви играчът на ЦСКА Николай Бодуров, след равенството - 2:2 със "сините".

"Липса на самочувствие, увереност, а физическите ни сили не са това, което трябва да бъдат. Треньорът ми каза да изляза по-напред. За съжаление нищо не направих в предни позиции. Не знам защо се получи това с физическите сили. Аз съм тук, играя, други хора ще говорят за физическата ни подготовка. Няма да има настроение до края. Ще се борим за нищо. Цяла година работим за нищо. Трудим се, а всичко отиде на вятъра за един месец. Говорихме с Каранга. Аз му благодарих от името на всички. Това, че игра срещу Левски е изключително мъжко. Да излезеш в такъв момент, да играеш, да пренебрегнеш себе си, едва ли не. Трябваше заради него да играем. За съжаление той получи контузия. Не знам колко е сериозно, но се надявам бързо да се оправи. Аз му казах, че той е силен човек, силен характер. След такива ситуации в живота, трябва да гледаш само напред. Най-лесно е да се откажеш", каза още Бодуров.

"Не знам къде загубихме самочувствието. Но е видно, че нещата не са така, както трябва да бъдат за ЦСКА. Явно ни липсват и качества. Щом не сме на финал за Купата и не се преборихме за титлата, явно и качества ни липсват. Трябва да се каже, че в този мач ни отмениха чист гол. При 2:1 щяхме да имаме увереност и да вкараме 3-ти гол. Собственикът е прав! Те (Лудогорец) точки не губят. Единственият отбор, който не губи точки. Явно са много добри. Честитя им титлата. Надявам се на финала за Купата - Славия да спечели. Не знам дали ще остана в ЦСКА. Ще видим, живи и здрави. Моето желание е да ида в Реал Мадрид, ама не става", каза още Бодуров.

  Сподели
138