Берое иска пълен стадион срещу Левски, направи жест към феновете


Л. Михайлов

Берое иска пълен стадион срещу Левски, направи жест към феновете

Берое излиза срещу Левски София в мач от ХXXII кръг на Първа професионална лига. Двубоят е насрочен за 29 април (неделя) от 17:45 ч. на стадион "Берое“.

Ръководството на Берое прави пореден жест към привържениците на клуба и за този двубой оставя цената от 5 лв. на билет. Това са най-евтините билети за мачове от цялата Първа професионална лига.

Ето какво обявиха от ръководството на "зелено-белите":

Нека всички привърженици заповядат на стадиона и подкрепят любимия отбор в този важен мач. Билетите от 5 лв. ще се продават от днес в предварителна продажба, както и в деня на срещата на касите на стадион "Берое“. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца! Молим всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!!!

Местата, посочени на билета няма да се спазват! Входът за деца до 12 години е свободен. Напомняме ви и новата организация за достъп до стадиона.

Всички привърженици на Берое ще могат да влизат единствено от южните входове на стадиона
Северозападния вход ще бъде отворен единствено за представителите на медиите със съответната акредитация, както и за хора с ВИП карти или ВИП билети. Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове. Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж.

Билетите за мача са в предварителна продажба на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. 

Билети за срещата се продават и в Официалния фен магазин на Берое, който се намира на стадиона под Аязмото. Магазинът работи всеки ден (без неделя и сряда) от 14:30 ч. до 19 ч. Билети се продават на и на седемте каси на Eventim в Стара Загора:
1. ТЕХНОПОЛИС – бул. "Никола Петков“ (до Парк Мол)
2. OMV Дезинтегратор – бул. "Руски“
3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. "Три чучура“
4. Български пощи – ул. "Св. Княз Борис I“ 81
5. бул. "Цар Симеон Велики“ 105
6. бул. "Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2
7. бул. "Цар Симеон Велики“ 119

– Можете да се сдобиете с ценните хартийки и във всички билетни каси в страната, работещи в системата на Eventim.

– Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион "Берое“ в деня на срещата (29 април).

  Сподели
107