От Левски отново не сложиха емблемата на ЦСКА - замениха я с баркод


Л. Михайлов

От Левски отново не сложиха емблемата на ЦСКА - замениха я с баркод

Ръководството на Левски реши за пореден път да не слагат емблема на ЦСКА върху билетите за предстоящия мач. До този момент "сините" не слагаха емблеми на своя съперник върху ценните хартийки, макар "армейците" от този сезон да имат нова, посветена на своята 70-годишнина. Този път от Левски решиха да сложат баркод за телефон на мястото на логото на гостите. Очакванията са, че и по време на дербито - на таблото на националния стадион няма да грее звезда, а ще има единствено емблемата на Левски.

До този момент подобна практика имат и от Лудогорец. Тимът от Разград дори измисли нова емблема на "червените", която представляваше кръг, а във вътрешността е изписано "ЦСКА-София". Подобно име използват и от Левски на своя официален сайт, с малката разлика, че няма нито една главна буква, включително и при изписването на столицата на България.

Прави впечатление, че от ЦСКА до този момент не отвръщат на подобни провокации. "Армейците" винаги слагат върху билетите си емблемите на отборите, срещу които играят.

Снимка: НКП Левски

  Сподели
227