Феновете на ЦСКА недоволни от избора на съдия за дербито с Левски


Л. Михайлов

Феновете на ЦСКА недоволни от избора на съдия за дербито с Левски

Феновете на ЦСКА останаха изключително недоволни от избора на БФС за съдия за утрешния мач срещу Левски. Както вече стана ясно Николай Йорданов ще ръководи утрешния реванш между двата тима от полуфиналите в турнира за Купата на страната. Двубоят е много важен и за "червени", и за "сините", тъй като евентуално спечелване на този трофей може поне частично да спаси сезона за единия от двата тима. Ето какво написаха "червените" в социалните мрежи, без редакторска намеса:

Приятели, гаврата с ЦСКА и неговите фенове продължава с пълна сила! За главен съдия на реванша в сряда е назначен Николай Йорданов, клоунът, който не видя двата гола от засада при победата на разградските турци над Берое преди дни! Същата слуга на гелосания комплексар ни "закла“ преди 6 години, когато на 29-ти април 2012 свири Вечното дерби срещу лефски, спечелено от тях с 0:1 не и без негова помощ, а месец по-късно урода на българския футбол спечели първата си титла само с точка преднина пред нас.

Вчера писахме, че се опитват да унизят ЦСКА, като убият армейският дух и воля. Е, вече може да се убедите сами, че опасенията ни не са безпочвени. Ако сме много на стадиона, а не само в интернет ще объркаме плановете на недоброжелателите ни и ще се разбият в червената стена! АПЕЛИРАМЕ ЗА ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ!!!

Мачовете на сезона за нас са в сряда на 25.04 и Юбилея на 5.05…засега! Заедно ще върнем пасива от два гола!
ВСИЧКИ В "СЕКТОР Г“! 25.04! ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

  Сподели
137