Прохазка за реванша с ЦСКА: Няма значение кой ще е по-добър, ние трябва да продължим


Л. Михайлов

Прохазка за реванша с ЦСКА: Няма значение кой ще е по-добър, ние трябва да продължим

"Все едно беше някакъв приятелски мач. Не беше много приятно. Най-важното беше, че го спечелихме. Този сезон ние колко точки загубихме срещу отбори, от които не трябва да губим. Преди този мач си казахме, че трябва да излезем сериозни и да победим. Ние трябва да се радваме, че имахме някакви положения. Защото имаше мачове, където нямахме удари към вратата. Лека-полека се подобряваме. Надявам се, че си вкарваме положенията следващия път", заяви играчът на Левски Роман Прохазка след победата с 2:0 над Верея.

"Аз винаги съм играл като вътрешен халф и винаги ще играя на тази позиция. Там ще бъде най-полезен за отбора. Да, някой път се налага да играя отдясно, но не се чувствам най-добре там. Ако се наложи и в следващия мач ще играя там и ще трябва да се справя. Какво да правя?", добави още той, а след това коментира предстоящия мач-реванш от турнира за Купата на страната срещу ЦСКА:

"Ще видим какво ще стане. Със сигурност не трябва да става като в последния мач за първенството, когато за 8 минути ни вкараха два гола. Ще видим. Със сигурност ще е добре, ако ние отбележим попадение. Имаме някакво предимство и трябва да играем сериозно. Без емоция няма как да стане. Дори на моменти ни липсва това нещо. Футбол без емоция, не е никакъв футбол. Трябва да мислим, да сме умни. Тези неща, ако ги направим няма да има проблеми. Видяхте последния мач. Те бяха по-добри през първото полувреме, а ние през второто. Мачът започва пак от 0:0. Такава трябва да е нагласата ни. Надявам се, че ще продължим, няма значение кой отбор е по-добрият", добави още Прохазка.

  Сподели
133