Вальо Антов: Готов съм да играя срещу Левски, стига треньорът да ми даде шанс


Л. Михайлов

Вальо Антов: Готов съм да играя срещу Левски, стига треньорът да ми даде шанс

"Изключително съм щастлив, че направих цял мач за ЦСКА в А група. Това е много важна стъпка за мен. Искам да продължавам да се подобрявам, за да правя все повече мачове. Искаше ми се да спечелим този двубой. Опитваме се да играем добре, да печелим, но невинаги се получава. Гледаме вече към следващия мач. Много е важно да вземем дербито за Купата срещу Левски", каза младият играч на ЦСКА Валентин Антов след равенството - 1:1 срещу Берое в Стара Загора.

"Отношението на по-опитните в клуба към нас е много добро. Помагат ни, понякога ни се карат, за да не правим грешки. Дават ни наставления, а това е много важно за нас младите - да играем с такива добри и опитни футболисти. Ние сме ЦСКА и искаме винаги да играем добре. Ще направим разбор на мача, ще гледаме видео и ще се постараем другият път да си поправим грешките", добави още юношата на "армейците", който не скри, че е развълнуван от следващия мач срещу Левски.

"Срещу Левски съм готов да играя. Всеки е готов да играе в такъв мач. Ако треньорът ми даде шанс, ще направя всичко възможно, за да помогна на отбора", добави още 17-годишният талант на ЦСКА.

  Сподели
105