Иван Горанов: Капитанът ни мотивира на почивката


Л. Михайлов

Иван Горанов: Капитанът ни мотивира на почивката

"Обратът в мача тръгна от целия отбор, както и от публиката, която много ни помогна. Целият отбор е виновен за това нещо. Не може да се определени един човек, който да е. И срещу Лудогорец започнахме колебливо. Липса на концентрация ли е, не знам, но трябва да поработим върху това нещо. Трябва да го премахнем напълно и да не се получават такива ситуации", заяви играчът на Левски Иван Горанов след равенството - 2:2 с ЦСКА.

"Просто аз бях в ситуацията при гола, но пак казвам - целият отбор има заслуга за това нещо. Успяхме да се върнем в мача с мъжество и характер. Указанията на почивката? Те са между нас футболистите и треньорите. Не мога да кажа какви са били. Нашият капитан ни мотивира. Говорихме си да излезем на терена и да променим нещата. Беше тежко. Ранни голове в този мач. Хубаво е, че успяхме да излезем от тази трудна ситуация, но аз лично не съм доволен. Мисля, че можехме да победим. Съжалявам! Левски не може да си позволи да губи в нито един мач. Всеки един мач е важен", каза още голмайсторът на тима.

"Има време до този мач (реванша от полуфиналите за Купата на страната, б.а.). Работим. Има върху какво да се работи. Като дойде мачът ще видим", добави Горанов.

  Сподели
249